Житель Москви Антон Корчагін звернувся до актора Олександра Цуркана, відомому за роллю в серіалі "Марш Турецького". Корчагін вимагає, щоб актор пройшов тест на детекторі брехні. Він звинувачує Цуркана в тому, що той крутить роман з його дружиною. Більш того, Корчагін побоюється, що двійнята, які нещодавно народилися в його родині, насправді не від нього.

Олександр Цуркан, фото з відкритих джерел
Олександр Цуркан, фото з відкритих джерел

Історію про можливу зраду своєї дружини з Цурканом Корчагін дізнався випадково, про це, йому розповіла подруга його дружини Ксенії. Ксенія 2 роки займалася англійською мовою з актором, і, очевидно, закрутила роман з Цурканом. Вона зізнавалася подрузі в тому, що сумнівається, що її законний чоловік – справжній батько дітей. Історія вже стала надбанням громадськості. Тепер Антон вимагає проходження Цурканом тесту на поліграфі, а також має намір провести генетичну експертизу.

Про цю історію дізналася вже і дружина Цуркана Наталія Неволіна. "Я вб'ю тебе, тварюко, якщо діти виявляться твоїми", заявила Наталя. Також вона накинулася і на Ксенію, засипавши її образами. "Я б Твої патли знаєш куди б намотала", погрожувала вона Ксенії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомляли, мама Наташі Корольової приїхала "замузикалівать" Тарзана-ось це сімейка.

Як повідомляв Знай.uа, Тарзан після зради королевою помічений під іншим чоловіком.

Знай.uа писав, Наташа Корольова після скандалу показала веселе фото з Тарзаном.