Соня Євдокименко - онука легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Софія Євдокименко захоплює аудиторію своєю красою і талантами. Так, крім навчання за кордоном, дівчина активно присвячує себе фітнесу, занять кінним спортом, вивчення мов.

Нерідко Софія бере участь і в різних фотосесіях: в мікроблозі дівчини можна знайти як більш відверті кадри, де вона спокусливо позує в купальнику, так і більш концептуальні - де Євдокименко позує з кіньми.

Коні - це пристрасть юної онуки-красуні Софії Ротару. Дівчина серйозно займається кінним спортом, а свою першу медаль вона завоювала у 12 років.

Цього разу Соня показала в мережі зворушливий знімок. На фото Євдокименко стоїть у світлому комбінезоні, верх вона розщепила, опустивши один рукав з плеча.

Кінь схилив голову до дівчини, вона ж лагідно його погладжує.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"A hidden connection (прихований зв'язок)", - підписала фото Софія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онука Ротару переїхала в елітний район Нью-Йорка

Як повідомляв портал Знай.ua, внучка Ротару спокусила Нью-Йорк ангельською зовнішністю.

Також Знай.ua писав, внучка Ротару закохала Манхеттен українською красою.