Популярна українська співачка Злата Огневич, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня вирішила поділитися з шанувальниками одкровеннями про життя і власні спостереження.

Читайте Знай в Google News!

"Нічнівідкровення вже в сторі! Бути сильною особистістю зовсім не означає грубість по відношенню до інших. Але це означає, що у Вас є характер і своя територія, зі своїми правилами🏹", - пише Огневич.

Огневич в Stories свого Instagram вирішила поділитися практикою, яка допомагає стати сильнішою, на її погляд. Вона запропонувала своїм шанувальникам відмовитися від фрази в своєму лексиконі:"мені здається".

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" Вам може здаватися тільки в одному випадку – коли ви після вечірки перебрали коктейлів. Повірте, там може здатися багато чого. В інших життєвих ситуаціях, випадках ми не користуємося фразою "мені здається". Замість цього ми говоримо: я думаю, я вважаю, моя думка щодо цього питання ось таке, я глибоко переконана. Таким чином ви проголошуєте свою силу, силу свого характеру, позначаєте територію, де ваша власна думка, де існуєте ви. І повірте, люди це оцінять. Бути з особистою життєвою позицією-це дуже круто", - говорить Огневич.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Злата Огневич розмріялася в прозорій сукні, дещо крім великого і білого.

Як повідомляв Знай. ua, Злата Огневич раптово почала знімати з себе одяг посеред вулиці.

Також Знай. ua писав, що Злата Огневич несподівано перейнялася проблемами українців.