Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу Маша вирішила показати весь процес нанесення макіяжу і заінтригувала українок.

Читайте Знай в Google News!

Відеоролик справжнісінького мистецтва, яким, при наявності належного бажання, може опанувати абсолютно будь-яка дівчина, Маша опублікувала у своєму Instagram.

Back to my reality...", - лаконічно написала Маша, що в перекладі означає - повернення до реальності.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У своєму відео Єфросиніна після проходження програми очищення організму - детокс, детально показала нанесення базового крему-основи під макіяж, тонального засобу, консилера, пудри, ідеальне оформлення брів і губ, а також розкішний макіяж повік.

Ведуча викликала шквал емоцій і зацікавила дівчат розкішним макіяжем обличчя. Жінку засипали коментарями під відео.

"Такая красивая, аж неприятно😹❤️", "Фееерично🤩 Мария такая красивая помада! Если не секрет расскажите что это 🙈", "Сейчас очень похожа на Монику Беллуччи. Очень красиво.🙌👏😘", - пишуть фолловери.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Маша Єфросиніна пройшла блиск і сльози заради топ-моделей, з голими грудьми і" стертими " колінами.

Як повідомляв Знай. ua, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Також Знай. ua писав, що Маша Єфросиніна після схуднення блиснула великим розміром.