Донька онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк активно веде свою сторінку в Instagram. Так, дівчина розмістила пост в Instagram з зізнанням у пристрасті до раритетних автомобілів і отримала шквал емоцій у вигляді коментарів.

Читайте Знай в Google News!

Пост на тлі синьої радянської "Волги" дівчина опублікувала у своєму Instagram.

"Retro vibe📻 Я дуже люблю ретро машини🚙 не просто тому що вони старі, але ж в них стільки гідності і стилю🔥 Зрозуміло, що життя йде вперед, з'являються новий дизайн, красиві форми, інша естетика. Але на ретро адже так приємно дивитися і вони приковують нашу увагу🤩 Хотілося б дізнатися вашу думку🤍", - написала дівчина, закликаючи фолловерів до діалогу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На знімках красуня стоїть на тлі блискучої синьої "Волги" у стильному костюмі з широкими брюками і коротким жакетом сірого кольору в дрібну клітинку і загадково дивиться у сторону.

Фото раритетної автівки дівчина зробила з декількох ракурсів, аби точно спровокувати ностальгію у підписників.

"Шикарно❤️😍", "Я выбираю комфорт, но эти машиныыы... В каждой их делали своя история, душа эпохи! ✨Обожаю 😍 Любимый дедушкин жигуленок с точечками на потолке и окнааах🥺 Этот запах ☺ Поездки на дачу и обязательно пломбир в стаканчике🍦 Одним словом - детство 💕", "Ты как всегда 💥💥💥♥️", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля

Як повідомляв портал Знай.ua, донька онкохворої Заворотнюк побачила знак згори

Також Знай.ua писав, кохання Заворотнюк з красенем-спортсменом Чернишовим стало особливо пристрасним