Акторка Анастасія Заворотнюк продовжує мужньо боротися з онкологічним захворюванням. За даними ЗМІ, зараз у зірки телесеріалу "Моя прекрасна няня" начебто ремісія і вона може дозволити собі відпочити від лікування. Її чоловік, спортсмен-фігурист Петро Чернишов, робить все, щоб дружина скоріше пішла на поправку: працює не покладаючи рук, а весь вільний час проводить з актрисою. Така підтримка дуже важлива для Анастасії.

Їхній роман розвивався дуже бурхливо, задля Чернишова Заворотнюк навіть пішла від "гардемарина" Сергія Жигунова, і не виключено, що саме ці почуття дають силу і надію Анастасії.

Сьогодні у подружжя пам'ятна дата - вони відзначають 12-ту річницю весілля.

У вересні 2008-го Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов уклали шлюб, а незабаром пара обвінчалася. Для акторки цей союз став третім, проте лише з фігуристом вона відчула себе по-справжньому щасливою.

В Instagram, який присвячений підтримці артистки, з'явився зворушливий пост:

"Сьогодні Настя і Петро відзначають 12-ту річницю з дня весілля! Зустріти людину, яка повністю розділить з тобою життя, яких би випробувань воно не приготувало, неоціненно. Так сталося, що за останній час вам довелося повністю поміняти уклад життя, звички, думки, прагнення. І тим важливіше бачити, що в цій ситуації ви стали один одному ще дорожчими і потрібнішими. Ваша любов - це ваша велика опорна сила, справжній подарунок, який ви обидва заслужили. Нехай вона знову і знову береже вас і веде через всі негаразди, то нехай принесе вам ще багато теплих, світлих, радісних моментів. Ми дуже хочемо бачити вас найщасливішими! Любимо вас, зі святом!".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Близькі та рідні зірки "Моєї прекрасної няні" підтримали пост фанатів. На офіційній сторінці Заворотнюк також з'явилося її спільне фото з чоловіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кохання Заворотнюк з красенем-спортсменом Чернишовим стало особливо пристрасним

Як повідомляв портал Знай.ua, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя та смерті

Також Знай.ua писав, донька онкохворої Заворотнюк побачила знак згори