Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що російська актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, яка має пухлину мозку, знаходиться у стані сопору.

Відомо, що вона не реагує на навколишнє оточення і не помічає людей навколо себе. Через пригнічення свідомості Анастасія постійно спить. Також ходять чутки, що актриса не може пересуватися самостійно, тому на лікувальні процедури її возять на візку.

Анастасія Заворотнюк

Зараз лікарі роблять все можливе, щоб артистка не впала в кому. Якщо дані про стан Заворотнюк правдиві, то їй залишилося жити лічені дні.

Але лікарі можуть підтримувати життєдіяльність актриси різними препаратами, щоб трохи відтягнути момент смерті. Як пишуть РосЗМІ, "будь на місці Заворотнюк умовно звичайний пацієнт без грошей в сопорі, то це максимум три дні".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що співачка Анна Семенович розмістила в своєму Instagram звернення до шанувальників тяжкохворої Анастасії Заворотнюк.

Як повідомляв портал Знай.uа, донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.

Також портал Знай.uа писав, що в мережу злили фото могили, де могли поховати "Мою прекрасну няню".