Відома російська співачка і шансонетка з українським корінням Любов Успенська у своєму Instagram повідомила про смерть колишнього чоловіка. Артистка висловила подяку людині, якій багато в чому зобов'язана своїм успіхом.

Читайте Знай в Google News!

Знаменитість написала, що 14 жовтня дізналася трагічну новину і дуже засмучена.

"Юрій Успенський, людина, яка подарувала мені прізвище, пройшла зі мною весь шлях еміграції, була талановитою людиною, яка пройшла зі мною частину мого шляху, пішла з життя. Вічна пам'ять. Сумуємо", - написала 66-річна співачка.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Під постом Успенської підписники залишають слова співчуття і підтримки.

"Яка гарна людина! Світла йому пам'ять!", "Він вклав частинку своєї душі в вашу біографію", "Люди, які проходять з нами частину шляху, – живуть у нашому серці. Дуже боляче, коли вони йдуть з цієї землі", - пишуть користувачі соцмережі.

Юрій Успенський став другим чоловіком Любові Залманівни. Він був адміністратором оркестру. У момент першої зустрічі вони обидва були не вільні.

Після весілля пара мігрувала в США. Але шлюб артистів не був довгим, тому що Юрій дуже ревнував дружину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що нестаріюча Успенська покрутила задом у вузьких штанях: "Ягідка".

Як повідомляв портал Знай.uа, у вересні єдину доньку Успенської застали за прогулянкою Лос-Анжелесом у неадекваті.

Також портал Знай.uа писав, що Любов Успенська обклалася подарунками від таємного залицяльника, навіть Волочкова позаздрить.