Відома співачка, так звана королева російського шансону Любов Успенська останнім часом частенько радує своїх шанувальників в мережі свіжими кадрами із зіркового життя. Нещодавно Успенська хвалилася сукнею своєї 30-річної доньки, але цього мало, на крайньому знімку співачка засвітила нове знайомство.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що Любов Успенська встигла познайомитися з російською акторкою, резиденткою Comedy woman Мариною Федунків. Користувачам мережі нові фото здалися дуже дивними. Про це стало відомо завдяки новій публікації Любові Успенської в мережі Instagram.

Публікація Любові Успенської, скріншот: Instagram
Публікація Любові Успенської, скріншот: Instagram

"Сьогодні на зйомці відбулося ще одне приємне знайомство! @marina_phedunkiv, прекрасний, світлий, а найпрекрасніше, що кумедна людина) Comedy woman з тобою пощастило)", - підписала публікацію Любов Успенська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто також зазначити, що буквально за кілька годин після публікації пост артистки зібрав понад 17 тисяч лайків і десятки коментарів відданих фанатів. Ось, що пишуть шанувальники: "Любов, яка ж Ви красуня, як у ваші роки можна так виглядати, в шикарній формі, мені б теж трошки схуднути"; "Голова бабусі, тіло молодички, негарне поєднання"; "Кумедна це Любов, а Марина весела"; "Мабуть бджоли вкусили бабу Любу"; "Видовище не для слабкодухих"; "Баба Люба, як мумія з воску".

Коментарі до публикації, скріншот: Instagram
Коментарі до публикації, скріншот: Instagram

Коментарі до публикації, скріншот: Instagram
Коментарі до публикації, скріншот: Instagram

Нагадаємо нашим читачам, що нещодавно виконавиця хітів "К единственному нежному" і "Кабриолет" розмістила в соцмережі яскраві фото, на яких з'явилася в жовтій короткій сукні своєї 30-річної доньки Тетяни Плаксіної. У відповідь артистка отримала від доньки гнівний коментар: "Я не твоя донька, ти МОНСТЄР".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, зять Ніни Матвієнко Мірзоян "коронував" себе в центрі Дніпра, кумедне фото.

Як повідомляв Знай.uа, шансонетка Любов Успенська прикинулася дівчинкою з косою і в сукні доньки: "Оце везіння".

Знай.uа писав, "Ходить вулицями і дивні речі гонить": єдина донька Успенської розгулює по Лос-Анжелесу в неадекваті.