Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проєкті своє кохання. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і частенько радує шанувальників спільним фотографіями.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші квіткової в мережі Instagram.

Публікація Даші Квіткової, скріншот: Instagram
Публікація Даші Квіткової, скріншот: Instagram

"Дві людини. Дві непрості історії. Знайшли один одного, зцілили і стали одним щасливим цілим.", - підписала фотографію Даша Квіткова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До слова, буквально за кілька годин публікація за кілька годин зібрала більше 53 тисяч лайків. Знімок виконано в стилі чорне і біле, що додає йому осіннього шарму. Парочка обрала чорні луки і порадували шанувальників ніжними обіймами. Під фотографією зібралася велика кількість коментарів з компліментами: "Ви неймовірні"; "Ви приклад для наслідування, нехай це ніколи не закінчується"; "Будьте завжди щасливі! Люблю вас"; "Дивлюся на вас і душа радіє"; "Ви такі котики".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадаємо нашим читачам, що телеканал СТБ запустив соціальну діджитальну кампанію #сильна в рамках промокампанії романтичного реаліті "Холостячка" з Ксенією Мішиною. Зокрема, піднімається важлива тема існуючих в суспільстві стереотипів щодо жінок, показується їх суперечливість і абсурдність. Про це прес-служба СТБ розповіла спеціально для "Знай.ua".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Холостяк" Добринін завів Квіткову в холодне море, ось так народжується любов: "Не питатиму...".

Як повідомляв Знай.uа, Квіткова розповіла, як це прокидатися поруч з "Холостяком" Добриніним: "Навіть не думайте".

Знай.uа писав, "Ділять бабки" з переможницею "Холостяка" – Добринін злив всю таємницю життя з Квітковою.