Даша Квіткова та Микита Добринін стали єдиною парою, яка змогла зберегти відносини після участі в шоу "Холостяк" і навіть узаконили свої відносини.

Нещодавно Микита і Даша розписалися, і зараз щосили готуються до весільної церемонії. Але це не єдине свято, якого з нетерпінням чекає пара, адже у четвер, 9 липня, Даша відзначає свій день народження.

Що Микита підготував для своєї коханої, Новий канал дізнався за лаштунками зйомок десятого сезону "Хто зверху?"

"Я подарував Даші гаджет, який вона дуже давно хотіла. До того ж, він давно їй був потрібен, — поділився Микита. — насправді, дуже складно вибрати подарунок для людини, у якої вже все є"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Що стосується святкування, у пари великі плани на сьогоднішній вечір — він обіцяє бути дуже атмосферним.

"Ми забронювали кораблик — зберемо велику компанію друзів, будемо плавати по Дніпру весь вечір, проводжати сонце, веселитися й святкувати", — розповів Микита на зйомках ігрового шоу Нового каналу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін притиснув полуголую Квиткову в пориві пристрасті.

Як повідомляв Знай. ua, переможниця Холостяка Даша похвалилася постільною сценою з чоловіком.

Також Знай. ua писав, що Микита Добринін поділився секретами підкорення дівчат.