Для всіх шанувальників української пісні з'явилися цікаві новини. В окупованому путінськими військами Криму, в місті Сімферополь місцеві українські патріоти записали шикарний кавер на невідому пісню Андрія Кузьменка і зняли потужне відео.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі артистки "Юлія Качула".

"Дякую, брате, за пісню. Вперше опубліковану більше 30-ти років тому. Так і не почуту і не відчуту більшістю… Тепер із нашою енергетикою і посилом. Сьогодні, перед тим як залити в ютуб, ще раз передивилась відео і усвідомила – наскільки воно вийшло сильним і актуальним. Люди! Потрібно зробити субтитри англійською і випустити у світ! У мене немає можливостей. Я викладач вокалу з Сімферополя. Але я дуже вірю в те, що роблю. У це вірив і Кузьма. Підключайтеся. Ці ідеї варті того, щоб їх пам’ятали і не дозволили знищити. (Через кілька днів завантажити пісню можна буде на усіх муз.платформах, поки що тут – https://soundcloud.com/julia-kachula Сімферополь/2020", - підписала публікацію Юлія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що стало відомо, хто зіграє Кузьму Скрябіна в новому фільмі "Я, Перемога і Берлін". Команда Влада Ряшина нарешті озвучила кандидатуру українського актора, який зіграє Андрія Кузьменка в новому кінофільмі. Про це повідомляє режисер Олег Вергеліс на своїй сторінці в Facebook.

Картина "Я, Перемога і Берлін" готується за мотивами автобіографічного однойменного роману Андрія Кузьменка, який побачив світ у 2006 році. Роль легендарного українського музиканта дісталася зірці Івано-Франківського національного театру Івану Бліндарю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вдова Скрябіна згадала останній День народження коханого.

Як повідомляв Знай.uа, Dzidzio збирається відповісти на зухвалий камінь в його город від дружини.

Знай.uа писав, доросла донька Кузьми Скрябіна заговорила про легендарного батька, фанати ридають.