Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив серію яскравих кадрів із закулісся проекту "Танці з зірками", де і сам ритмічно посувався біля золотого фотофона, поки під його ногами шарудів блискучий метафан. Так, артист приміряв стильний костюм в чорно-білу клітинку, заявивши, що екватор шоу пролетів дуже швидко, пройшло трохи більше половини прямих ефірів і залишилося всього лише 7 випусків, які вирішать, хто ж переможе на паркеті в нелегкому 2020 році.

Екватор "Танців" позаду!.. Нас чекають 7 яскравих ефірів. Летимо далі, всім - здоров'я!..🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Фолловери не пройшли повз: "Влад, як же ви з вашою дружиною піднімаєте настрій своїми чарівними фотографіями і коментарями! ❤ ️ ❤️❤ ️ Спасибі вам величезне!", "Далі буде найцікавіше", " Еех раз, ще раз... Супер позитивне фото. 👍 😉 ", "Костюмчик классс і ви красиві даруєте світло🎁", "легкою джазовою ходою...😊".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще