Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію архівних кадрів, ностальгуючи за одним з дуже хороших, літніх і сонячних днів.

Так, артистка приміряла білосніжну сукню з глибоким декольте в "морському" стилі, темно-зелені сандалі, посипані камінням, а також грайливий солом'яний капелюшок, розслабляючись з келихом ігристого вина, сидячи на підвісній гойдалці. Красуня доповнила жіночний образ ніжним макіяжем, блиснувши стрункою фігурою, а також променистою посмішкою. При цьому Ольгу оточували величезні букети різних квітів.

літо пройшло, спогади залишилися!🦋

Фолловери залишилися в захваті і засипали Полякову компліментами: "Чарівна дівчина і фігура карколомна і дуже красиві очі😉😉😉👍👍👍💘💘💘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", "Дуже гарна😍 👍 🔥", " ой, яка красива морячка!😃 👍 ", "красивуща!❤ ️ ", "Шкода що літо пройшло 😍 але зате у багатьох хороші спогади і це круто .😂 ", "Ви неймовірна, фото заряджено на позитив😍😍😍👏👏👏👏👍👍👍".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.