Зірка "Жіночого кварталу" та ситкому "Одного разу під Полтавою" 33-річна українська акторка Ірина Сопонару перехворіла на коронавірус.

Артистка розповіла про симптоми та перебіг недуги в інтерв'ю для "Зіркового шляху".

Зараз все більше зірок українського шоу-бізнесу вражає covid-19. Наздогнав вірус і акторку Ірину Сопонару. Вона зізналась, що була хвора на коронавірус лише зараз - під час лікування афішувати цього не стала. Наразі Ірина вже здорова і повернулась до роботи та зйомок, проте недугу переносила вкрай складно.

Акторка наголосила, що спочатку коронавірус протікав як звичайна застуда, однак згодом їй стало значно гірше. Вона не відчувала ані смаків, ані запахів. Крім того, відчувала сильний біль у м'язах і у всьому тілі.

"Усе так невинно починалося, а потім... Дуже сильно боліло тіло. За стіни трималася, щоб підвестися. Кожна клітина боліла", – поділилась Ірина Сопонару.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Коронавірус Ірина поборола досить швидко. Вже за тиждень їй вдалось одужати – ПЛР-тест показав негативний результат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Сопонару назвала причину розставання з бойфрендом-британцем

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Сопонару показала фанатам " трохи себе"

Також Знай.ua писав, популярний у жінок український блогер-мільйонник помер від ковіду