Багато молодих наречених не можуть собі дозволити розкіш на власному весіллі, однак є такі, хто готовий за виступ суперзнаменитостей відстігнути кругленьку суму.

Читайте Знай в Google News!

Вартість виступу зірок залежить від їхньої популярності і зайнятості, цікаво, що рахується все в іноземній валюті, так ціни не виглядають з багатьма нулями.

Вєрка Сердючка

Мабуть, найпопулярніша зірка, із задоволенням роз'їжджає по весіллях-улюблена всіма Вєрка Сердючка. Щоб почути заводні хіти Андрія Данилка в його сценічному образі разом з беззмінною мамою доведеться віддати від 30 до 50 тисячі доларів.

Вєрка Сердючка, фото Instagram
Вєрка Сердючка, фото Instagram

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Дядя Жора

Серед провідних величезною популярністю користується чарівний дядько Жора. Його вміння забезпечити всім гарний настрій всього декількома фразами цінується дуже високо і досить дорого – від 3000 доларів за перші 5 годин заходу і далі «зверху» за кожен наступний.

Валерій Меладзе

Головних жіночих фаворитів яких можуть дозволити собі дуже небагато: за кілька романтичних пісень Валерія Меладзе в його особистому виконанні доведеться віддати понад 60 тисяч доларів.

Віра Брежнєва

35 тисяч доларів і Віра заспіває для вас. Правда, співачок такого типажу кличуть на весілля рідко-наречені не хочуть ризикувати.

Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/
Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/

Дан Балан

Виступ харизматичного молдавського барда на весь вечір обійдеться в 30 тисяч доларів. Дан, душевний хлопець, може навіть переробити і влитися в веселощі, забезпечивши відмінну атмосферу.

Дан Балан, фото instagram
Дан Балан, фото instagram

Тіна Кароль

Тіна Кароль, якій приписують роман якраз з попереднім артистом, готова виступати всього за 15 тисяч доларів. Вона зараз менше виступає на корпоративах і святах, концентруючись на естрадних проектах.

Тіна Кароль, фото - https://www.instagram.com/_fantina/
Тіна Кароль, фото - https://www.instagram.com/_fantina/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, скромний улюбленець Кароль завоював серце красуні: Роман Сасанчин познайомив зі своєю дівчиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Дорофєєвої Дантес вийшов на прогулянку з чужою дитиною

Також Знай.ua писав, чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.