Популярна українська комедійна актриса Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя у своєму Instagram. Нещодавно актриса перехворіла на коронавірус, але вже поправилася, і цього разу здорово заінтригувала фанатів своєю заявою.

Читайте Знай в Google News!

У соцмережі Олена опублікувала загадкове фото, на якому позує в похмурій локації десь на природі. Перед камерою вона з'явилася в теплому чорному пальто і милою капелюшку, вона стоїть у високій траві і не дивиться в камеру. У підписі до публікації Кравець інтригуюче написала: "І одного разу ти розумієш: так як раніше вже не буде...". Скоро поділюся з вами дечим. Поки ще трохи хвилююся...". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, багато впевнені, що цим посланням Олена натякнула на відхід в політику, люди просять актрису скоріше розкрити всі подробиці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що подорослішала дочка Олени Кравець з "Квартал 95" заговорила про героїню.