Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яка є кумою співака Дзідзьо і заспівала з ним кілька разів в дуеті, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Нещодавно зіркова красуня кардинально змінила імідж, і тепер частенько радує публіку новими фото. Так, цього разу Оля опублікувала милий кадр у спокусливому образі, а в підписі до нього розповіла про нові концерти.

Читайте Знай в Google News!

"Запроси мене! Пиши в коментарях в яке місто до тебе їхати з новими піснями. Мій сольник у Львові довелося перенести на 13 грудня. Щоб ми з тобою були в безпеці. Спочатку я страшенно засмутилася і планувала наїстися еклерів на ніч. А потім згадала, що зовсім скоро в мене АЛЬБОМ. (слідкуй за анонсами) А значить 13 грудня вже #побарабану будуть всі таємниці. Заспіваємо нові пісні разом. Голосно і в кайф. Як справжні киці. Куди ще привезти новий альбом з концертом? Поклич тільки я - приїду", - написала Цибульська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кума Дзідзьо Цибульська поцілувала в губи жінку в дзеркалі.

Також портал "Знай.ua" писав, що кума Дзідзьо Цибульська вляглася прямо на червоній доріжці з морозивом в руках.