Співачка Лоліта Мілявська розповіла про цінну знахідку у своєму гардеробі. Виявляється,її колишній чоловік і партнер по сцені Олександр Цекало подарував їй пальто з останньої прижиттєвої колекції всесвітньо відомого модельєра Джанні Версаче. Після розлучення зірці не хотілося заглядати у власну шафу, і цінний предмет провисів там два десятиліття. Однак і зараз це пальто знову на вершині як знаковий вінтаж, а Лоліта навіть скинула вагу, щоб воно ідеально їй пасувало.

Читайте Знай в Google News!

Про це співачка розповіла в ефірі "Нового радіо".

Зайнятися старими речима Лоліта вирішила завдяки карантину — через протиепідемічні заходи в неї з'явилося багато вільного часу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Такий вінтаж! Я його одягаю на світські заходи - всі давляться від заздрості. Нехай і Цекало подавиться!" — розповіла Мілявська.

Оціночна вартість раритетного предмета одягу - пів мільйона російських рублів.

Лоліта Мілявська з третім чоловіком Олександром Цекало розлучились в 2000 році, після 10 років шлюбу і спільних виступ в кабаре-дует "Академія". За її словами, це був дуже важкий розрив, після цього їй навіть довелося лікуватися в психіатричній клініці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лоліту "спалили" в чорному джипі з давнім другом Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, 60-річний Ігор Ніколаєв задумався про власну заміну

Також портал "Знай.ua" писав, що Лоліта Мілявська новою зачіскою і стрункою фігурою заново закохала в себе.