Знаменитий шеф-кухар і ведучий телепрограми "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився у своєму Instagram черговим фірмовим рецептом. Але цього разу жвавий інтерес фанатів викликав не стільки сам рецепт касуели, скільки той факт, що готував її Ектор в компанії незмінно чарівною і чарівною " ревізорки” Олі Фреймут. На фотографії телеведуча з хитринкою в очах спостерігає за кулінарними дослідженнями Ектора. Природно, Шанувальники не залишилися осторонь. Хтось навіть пожартував, що таку екзотичну "рибку", як Фреймут, зловити непросто.

"Коли хочеться чогось особливо і насичено-рибного, я не готую буйабес, я готую касуелу" — написав Ектор Браво. А ось і сам рецепт!

Інгредієнт

1 ст. л. вершкового масла;

1 ст. л. оливкової олії;

Популярні новини зараз
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

½ Склянки нарізаного зеленого перцю

½ Склянки нарізаного червоного болгарського перцю

1 чашка нарізаної цибулі;

2 рубаних свіжих зубчики часнику;

1 чашка тертої моркви

1 кубик рибного бульйону;

¼ Ч. л. паприки;

4 чашки густих вершків;

1 банка кокосового молока

1/3 склянки білого вина;

1 кг великих креветок, очищених;

12 маленьких молюсків, вичищених;

1 кг риби-меч, нарізати на шматочки

1 ст. л. нарізаної свіжої кінзи;

1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки;

1 ст. л. томатної пасти.

Приготування

1. У великій каструлі на середньому вогні нагріваємо оливкове і вершкове масло.

2. Додаємо цибулю, червоний перець, часник, зелений перець, моркву і тушкуємо, поки суміш не стане м'якою і прозорою, близько 10 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо сіль і перець.

3. Додаємо вершки, рибний бульйон, кокосове молоко; доводимо до кипіння. Додаємо морепродукти і накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо близько 2-х хвилин, поки не відкриються молюски. Знімаємо з вогню і виймаємо всі невідкриті черепашки.

4. Додаємо вино і томатну пасту, варимо ще 20 хвилин.

5. Прикрашаємо свіжою кінзою і петрушкою

Нагадавши, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал " Знай.us " повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал " Знай.ua " писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".