Наталя Корольова, російська співачка українського походження, продовжує проживати важкі часи у своєму житті. Нещодавно у медіа розгорівся великий скандал: чоловік співачки, стриптизер Тарзан, публічно зізнався у зраді дружини. Цю новину підхопили велика кількість новинних ресурсів. За словами співачки, саме медіа і телеканали змусили Тарзана публічно розповісти про свою зраду. Хтось з друзів родини зателефонував і розповів зірковому подружжю, що про них готується серія передач, в яких будуть смакувати усі подробиці сімейного життя. Таким чином Тарзан пішов на випередження.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”

співачка закликає боротися з таким форматом телешоу: “Хто наступний? Чия сім'я буде принижена і розтоптана організаторами телешоу, яким хочеться думати, що грубі втручання в приватне життя з позиції «третейського суду» залишаться для них безкарними? Продюсери спецпроектів державних і не тільки каналів розробляють, фінансують, режисирують і впроваджують підставних людей в ці низькопробні, аморальні спектаклі. Заради рейтингів перегляду своїх жовтих передач вони готові завдати масу проблем, посварити, посіяти недовіру і ворожнечу! Ми - публічні люди - маємо такі ж права на захист себе і своїх сімей, як і непублічні. Закон один для всіх! Коли починається цькування медійних людей, хочеться сказати: Схаменіться! А якщо і до Вас в будинок залізуть ці злісні клоуни? Приберіть брудні лапи від наших сімей !!!”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще