Олексій Потапенко - відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активно публікує пости в Instagram. Так, цього разу він показав фанатам кумедне фото з подушкою з лайна.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Потап усміхається закусивши нижню губу, а в руках у нього красується подушка у вигляді лайна із дурнуватою усмішкою Перед камерою красень з'явився в стильному бомбері з надписом "MOZGI".

У підписі до фото Олексій написав: "Всем хорошей недели 🦦... have a nice week".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи його компліментами і жартами в коментарях до публікації, а також численними і кумедними емодзі.

"Было смешно когда Могилевская пела с кака, а вы сказали этой игрушки "Смотри мама с папой поют" 🤣", "Неделя не хорошоя", "Пироженка просто в шоколаде😁😸", " Шикарная медаль)", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.