Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша дочка Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила серію яскравих кадрів, позуючи в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво. Красуня вибралася на пляж, щоб вдосталь позасмагати і насолодитися теплим сонечком, примірявши лише міні-бікіні чорного кольору з тонкими бретелями і блиснувши не тільки розкішною фігурою, яка дісталася у спадок від зіркової матусі, але і променистою посмішкою.

До слова, шанувальники юної знаменитості встигли помітити, що Соня видалила всі спільні кадри зі своїм бойфрендом Меттом і ймовірно, розлучилася з хлопцем. З тих пір в її акаунті почало з'являтися все більше гарячих знімків, на яких дівчина демонструє свою фігуру.

Sunshine baby (Сонячна крихітка)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "те почуття, коли розлучилася з хлопцем😁", "класна фігура і родимки) можна складати сузір'я🌟", "посмішка і фігура мамині)", "красива дівчинка 🌹".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше