Український актор і телеведучий Юрій Горбунов частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Сьогодні він опублікував новий знімок, на якому зображений разом з Вєркою Сердючкою та її мамою Інною Адольфівною Сердюк.

Читайте Знай в Google News!

Горбунов разом з Тіною Кароль є беззмінними ведучими рейтингового шоу "Танці з зірками". "Як вчорашні Танці з Сердючкою?"—- запитав телеведучий у підписі до фото. Адже вчора, у восьмому ефірі сьомого сезону, підготували найграндіозніше шоу з виступом Вєрки Сердючки і танцями під всі її головні хіти.

"Супер, не так танці як моя улюблена Віра і мама, просто бомба нова пісня в її виконанні, успіхів наша красуня, перемог, люблю вас", "Суперрр, Сердючка розумничка, зробила вечір, дивилася з великим задоволенням", " сміялася весь ефір. дуже сподобалося", "Андрій, браво! Тільки з вами дивилися ефір до кінця! Ви його зробили незабутнім! Віват, легенда!!!".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вєрка Сердючка придумана Андрієм Данилком ще в 1992 році. Її прототипом виступила шкільна любов актора і співака на ім'я Анна Сердюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" був помічений на публіці відразу з двома красунями: "Неважливо, де лазити"

Як повідомляв "Знай.ua", відомий ведучий Суханов "спокусив" касирку в Сільпо: закрутив прямо посеред супермаркету

Знай.ua писав, спокуслива українська співачка пішла слідами Руслани і втекла в Карпати: справжня гуцулочка.