Спортсменка, тренер телепроекту" Зважені та щасливі " і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто радує шанувальників кадрами з особистого і професійного життя. Цього разу жінка поділилася думками про щастя і про те, що це абсолютно нормальний стан людини. Пост тренер опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Марина нагадала, що щастя є абсолютно нормальним станом людини і важливо дозволити собі насолоджуватися життям і не дозволяти оточуючим порушувати це почуття.

"бути по справжньому щасливими... Чи вміємо ми? Чи відчуваємо ми ту свободу і розкутістю, коли відчуваємо радість і веселощі? Я точно знаю, що дуже багато людей соромиться цього почуття, як ніби негідні його👆 але, повірте, як людина, яка відчула на собі всі ці емоції, скажу зі стовідсотковою впевненістю: бути щасливим - це абсолютно нормальний і природний стан людини! Дозвольте собі насолоджуватися життям і не дозволяйте нікому ні справою, ні думкою порушувати це", - написала Марина.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нової публікації Боржемської і назвали її ідеалом жінки, прекрасної і гідної щастя і любові.

" Мариночка, ви-ідеал жінки!Сил Вам і натхнення!P. S: ви Велика розумничка, що знайшли сили піти від тирана💪", " вільна і щаслива❤️", "ви красуня", "Ви неймовірна ❤️😍 💞 💋вам пасує бути справді щасливою😘❤️любим любимо вас", "спасибі і тобі того ж , будь щаслива", "молодець! Красиво, пристойно і еротично.Виживає з двома дітьми гідно", " Мариночка, ви прекрасні і заслуговуєте щастя і любові кожен день, кожну мить.... щиро вам цього бажаю!!! Люблю Вас", " Богиня 👍!!!", "Та й сенс в житті-бути щасливою людиною, і отримувати задоволення від своїх дій від того що подобатися..",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, тренер" Зважені та щасливі " Марина Боржемська показала найважливіших людей у житті.

Як повідомляв Знай. ua, колишня Узелкова з" Зважених та щасливих " перетворилася на справжню самку.

Також Знай. ua писав, що колишня Узєлкова Боржемська нарешті знайшла в собі сміливість.