У правовій системі існує таке правило: незнання законів не звільняє від відповідальності. Але ведуча проекту " у кого більше?"(Новий канал) Оля Манько цього не знала. Тому за одну з її робіт поліції в Індонезії довелося заарештувати українку.

Читайте Знай в Google News!

Криміналу ніякого не було, але все ж закон Оля порушила. Дівчина вирішила підробити водієм кінного возу. На права в Україні Манько здала вже давно. Але щоб керувати таким транспортом, потрібно мати іншу ліцензію.

"У поліцію мене забрали за те, що я порушила місцевий закон, сама того не знаючи. Щоб керувати місцевим таксі, потрібні спеціальні водійські права на водіння кінного екіпажу. І той водій, з яким я домовлялася, теж нічого мені не сказав. Мене зупинила поліція, запитала, чи є у мене такі права. Звичайно, у мене їх не було, я не громадянка Індонезії – - розповіла ведуча.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Домовитися з поліцейськими на місці не вдалося. Тому Олю Манько забрали до місцевої поліцейської дільниці.

"Я не знаю, які СІЗО в Україні. Але на Суматрі це невелика кімната без вікон і дверей. Там немає решіток, стіни гіпсокартонні, і вони не дістають до стелі, тому можна встати на стілець і подивитися, що відбувається. Можливо, так і втекти можна. Поліцейські ввічливі, вони класно виконують свої обов'язки. Ми намагалися їм пояснити, що йдуть зйомки, і ми робимо це, щоб показати традиції і колорит країни", – згадала Оля Манько.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Щоб врятувати ведучу, її чоловік-конкурент Максим Узол зірвався зі своєї роботи. Почувши плач дружини, він помчав виручати її, забувши про гроші і бажання перемогти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ольга Фреймут навчила українців правильно пити і"закушувати".

Як повідомляв Знай. ua, учасниця "Топ-модель по-українськи" вперше стала мамою.

Також Знай. ua писав, що Віра Кекелія з "жіночого кварталу" заговорила про бажання, піднімаючи піджачок.