Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям. Модель була наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи" і прославилася далеко за межами нашої країни, а ще вона мама прекрасного синочка. Алла активний користувач соцмереж і часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала яскраві кадри з прем'єри нового сезону "Топ-модель по-українськи", а в підписі до публікації розкрила секрети закулісся шоу.

Читайте Знай в Google News!

"Коли я давала інтерв'ю Маші Єфросиніній, вона задала мені дуже правильне питання про мої образи на проекті "Топ-модель по-українськи". Я думаю, що в деякій мірі у мене є професійна деформація. Полягає вона в тому, що як у моделі, у якої немає права голосу на знімальному майданчику, стерлося відчуття критичного сприйняття. У моді є аксіома, що все що створено знімальною командою - добре, і ти просто працюєш в тому образі, який для тебе придумують стилісти. У мене завжди були чудові стосунки з усіма, хто працював на проекті, але ніколи не було саме мого чіткого розуміння, що образ повинен транслювати. Найчастіше мені подобалося, як я виглядаю, але зараз я розумію, що мій сценічний образ був розмитий. Мені здається, що в цьому сезоні мені вдалося його зібрати в щось більш цілісне, зрозуміле, де є кореляція, між тим, як я виглядаю, і що я транслюю. А як вам моя перша поява?",- написала Костромічова у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.