На каналі 1+1 триває шоу "Міняю жінку-15". Цього разу учасниками стануть сімейні пари з Берегового, що на Закарпатті, та Глухова, Сумської області. Сім'я Нікуліних із Закарпаття займається бізнесом і виховує сина Артема.

Мати сімейства-Юлія, не приховує, що у неї складний і запальний характер. Вона зазначає, що її чоловік Сергій дуже терплячий, адже витримати таке може не кожен. Сім'я хоче поглянути на себе з боку, тому і зважилася взяти участь в шоу.
Друга сімейна пара-Тереза і Юрій Терещенко з Глухова. Вони виховують сина Максима. Юрій працює таксистом, а Тереза – культурним організатором у медучилищі. Вона любить активний спосіб життя і мріє зайнятися бізнесом. Вона весь час прагне вивчати щось нове.

Юрій буває вдома рідко, але при цьому його слово в сім'ї – закон. Сімейного бюджету, як такого, немає: хто що заробив, той гроші і витратив. Тереза хоче, щоб проект допоміг відкрити їм очі на сімейні проблеми.
Правила проекту колишні. Дружини переїжджають в нові будинки і перші 3 дні зобов'язані жити за законами сім'ї, в яку вони потрапили. Інші дні вони можуть жити так, як вважають за потрібне. В кінці сім'ї зустрічаються і діляться враженнями про те, як пройшов їх тиждень.

Нагадавши, Леся Нікітюк змусила водія "Le Маршрутка" "відкинути ласти" заради миленького фото.

Також портал Знай.ua писав, що Леся Нікітюк показала шанувальникам нового пухнастого улюбленця.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще