Олексій Потапенко - відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активно публікує пости в Instagram. Так, цього разу він показав фанатам кумедне відео, як він розсікає морськими хвилями на катері.

Читайте Знай в Google News!

На новому відео Потап наспівує пісню, усміхається і несеться по морських хвилях. На відео з’являється Монатік, про якого йдеться у пісні, а далі Позитив із "Время и стекло", у відео вони з Потапом рахують "бакси".

У підписі до фото Олексій написав: "По СМОТРИТЕ клип #покажутебеmagic в @youtube это что то новенькое, ну мы такого не делали никогда !!! SPECIAL THANX TO @wondermakers и непревзойденный @monatik_official 😎😎😎 вы приколитесь сильно!!".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами і жартами в коментарях до публікації, а також численними і кумедними емодзі.

"Класс❤️🔥🔥" 🤣", "Крутяк супер мени сподобалось", "Олексій - Ви Фантастично НЕЙмовірНИЙ💎💎💎", " Ору с монатика.Он такой типа чта", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.