У новому випуску" про що мовчать жінки " на СТБ в студію до легендарної Оксани Байрак прийде дівчина, яка після розлучення одна виховує дитину. Олеся дуже важко пережила зраду чоловіка і лише завдяки дочці змогла почати життя з чистого аркуша. Тепер дівчина не знає, як їй побудувати нові відносини без травми для малятка.

Читайте Знай в Google News!

Новина про зради коханого для Алесі стала сильним ударом, і дівчина навіть потрапила в лікарню з мікроінсультом. Тільки маленька дочка врятувала її і підтримала в цей важкий момент. Зараз Олеся готова знайти любов, але не розуміє, як це зробити не на шкоду своїм відносинам з дочкою.

"Чи можу я весь свій час, який раніше приділяла дитині, розділити тепер і на неї, і на своє особисте щастя? Чи маю я право на нові відносини?"—- задається питанням героїня.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У студії експерти розкажуть, як не зіпсувати стосунки з дитиною, яка і так травмована болючим розлученням, і що повинна враховувати мама-одиначка при знайомстві дитини зі своїм чоловіком. Актриса Ольга Сумська поділиться своєю історією, як ризикнула почати нові відносини, маючи дитину від першого шлюбу, а психологи пояснять, як не віддалитися від свого чадо, побудувавши своє особисте життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, правда про сурогатне материнство, про що мовчать бездітні.

Як повідомляв Знай. ua, правда про заморське кохання, чи варто пов'язувати свою долю з іноземцем.

Також Знай. ua писав, що "Про що мовчать жінки" розкрили мінуси при очевидних плюсах заміжжя за іноземцем.