У Росії Московський міський суд трохи пом'якшив покарання акторові Михайлу Єфремову, раніше засудженому на 8 років колонії за скоєну смертельну аварію.

22 жовтня в Мосміськсуді відбулося слухання за апеляцією захисту актора Михайла Єфремова, який був засуджений до восьми років позбавлення волі за п'яне ДТП, в результаті якого загинув кур'єр Сергій Захаров.

За підсумками розгляду апеляційної скарги суд прийняв рішення знизити Єфремову термін покарання. За новим вироком актору належить відбути в колонії 7 з половиною років.

Колегія суддів визнала пом'якшувальною обставиною добровільне відшкодування засудженим моральної шкоди потерпілим - Єфремов виплатив трьом з них по одному мільйону рублів компенсації.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У новому вироку також уточнюється, що в іншій частині оголошеного раніше вироку все залишено без змін.

Також в залі суду були озвучені дані медичної карти Єфремова. В анамнезі у актора: астма, бронхіт, алергія, хвороба серця, жирова дегенерація печінки, дискінезія жовчного міхура та жовчних шляхів.

Крім того, судово-медичний експерт у ході допиту заявила, що Сергій Захаров, найімовірніше, вижив би в аварії, якби був пристебнутий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Михайло Єфремов у в'язниці захопився пінг-понгом

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайло Єфремов вже з колонії знову поміняв свідчення

Також Знай.ua писав, захисника Єфремова позбавили статусу адвоката