Російський актор Михайло Єфремов, який тепер коротає свої дні в московському СІЗО-5, знайшов нову розвагу. Артист захопився грою у пінг-понг, яким займається у тюремному спортзалі.

Читайте Знай в Google News!

Про те, що Михайло Єфремов захопився настільним тенісом, розповів правозахисник Іван Мельников. Відповідне відео опублікував телеграм-канал Mash.

Михайло Єфремов / скріншот з відео
Михайло Єфремов / скріншот з відео

"Пити там не можна, доводиться ходити в спортзал. Це така окрема камера, перероблена під фізичні потрібні. Всередині - стіл для настільного тенісу, кілька тренажерів, банкетка для штанги, гантелі, гирі і навіть бігова доріжка.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Як повідомляється, Михайлов Єфремов спеціально для ігор у теніс замовив у своїх родичів ракетки. За правилами СІЗО, грати з м'ячем він може тільки з співкамерниками. А в перервах між партіями артист відповідає на листи фанатів — йому вони приходять пачками.

Нагадаємо, російського актора Михайла Єфремова за смертельну ДТП засудили до 8 років позбавлення волі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", невгамовна Карпа дала бій осінній депресії в українській вишиванці із шампанським: так відтягнутися мріє кожна жінка

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."