У мережі з'явилися кадри бійки колишнього адвоката актора Михайла Єфремова Ельмана Пашаєва з нападниками, які облили його фекаліями з термоса. На відео одіозний юрист зміг спіймати одного з молодих чоловіків і збити його з ніг підсічками у стилі Конора Макгрегора.

Читайте Знай в Google News!

Відео інциденту ділиться телеканал 360, біля будівлі якого й стався інцидент — Пашаєв мав дати коментар телевізійникам.

Михайло Єфремов, скріншот: YouTube
Михайло Єфремов, скріншот: YouTube

Про напад невідомих Пашаєв повідомив ще 1 жовтня. За його словами, четверо молодих людей підійшли до нього і запитали його ім'я, а коли Пашаєв назвався, один з нападників облив його нечистотами з термоса. При цьому незнайомці заявили Пашаєву: "За вчорашні висловлювання".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пашаєв зумів наздогнати нападника, а коли той впав і впустив документи, він забрав їх. Екс-адвокат порадив молодій людині добровільно прийти до нього і розповісти про замовника нападу.

Молоді люди спробували виправдатися, що не планували нападати на юриста і псувати його майно, а лише хотіли вручити "Оскар за його неприкриту брехню". Однак, наближаючись до Пашаєва, чоловік наче послизнувся і "випадково" розлив лайно на екс-адвоката.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, термін в два рази менше і умовно - у Єфремова з'явився новий адвокат.

Як повідомляв "Знай.ua", сім'я Єфремова на межі бідності: що засуджений актор залишив дружині і дітям.

Знай.ua писав, захисника Єфремова позбавили статусу адвоката: зашкалив "рівень скандализации". Відзначимо, що тепер уже колишній захисник Михайла Єфремова за час суду над актором неодноразово піддавався критиці за дивні заяви і лінію захисту.