Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких досить часто публікуються на її фан-сторінці Fantina.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували відвертий знімок з Тіною. У кадрі артистка позує сидячи на підлозі повністю оголеною. В якості аксесуара зірка вибрала чорні рукавички з дорогоцінними каменями. Тіна граціозно схрестила ноги, обхопивши їх однією рукою.

"Доброго ранку ☀️ Прекрасного осіннього дня ! ❣️" - йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Солодка дівчинка", "Відмінного дня!!!🌸🌸🌸", "Зміїне вбрання", "Ти чудова", "Доброго ранку. Всім гарного дня, відмінного настрою і удачі", "З цією помадою ви незвичайна! Але червона ну зовсім вам не підходить до вашого образу!", "Класна!", - написали в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, найбільш "голі" образи Тіни Кароль, від яких чоловіки без тями: не сховала нічого.

Як повідомляв портал Знай.uа, прозора сукня Тіни Кароль зрадницьки засвітила головну красу: "Мрії збуваються".

Також портал Знай.uа писав, як Тіна Кароль задерла сукню і розсунула ноги – зводить з розуму.