Тренер проекту" Зважені та щасливі", спортсменка і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто радує шанувальників кадрами з особистого і професійного життя. Цього разу жінка поділилася фотографіями з дітьми і розповіла, як проведе вихідні. Пост тренер опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні п'ятниця, а значить завтра вже почнуться вихідні☀ У нас за планом сімейні дні ☀ будемо насолоджуватися осінньою погодою, сподіваюся, вона подарує нам ще трохи сонечка☀️ а які у вас плани на дні відпочинку?",- написала Марина.

Боржемська зробила селфі з дітьми – 11-річним Робертом і 8-річною Олівією. Вони виглядають щасливо і розслаблено. Милі посмішки підкорили серця фанатів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації і відзначили, які на фото мама з дітьми сонячні і неймовірні.

"Радість в дітях", " ви сонячні і неймовірні. Піти на пластику в суботу, в неділю з дітками піти в новий парк на набережній", "Класні", " гарні всі !!! Олівія особлива, сімейпатюлічка", " такі класні❤️", " а ми ось працюємо, але це не привід сумувати . А тому прекрасних Вам вихідних і спасибі за позитивчик", " Прекрасна Марина і Ваші діточки!", "Все за планом, Мариночка....вихідні не привід валятися на дивані. Проводимо дні активно і чекаємо листопадову програму", " Прекрасна Марина і чудові діти!",- пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишня Узелкова з" Зважених та щасливих " перетворилася на справжню самку.

Як повідомляв Знай. ua, Боржемська назвала причини розлучення з Узєлковим, тренер виявився тираном, принижував, ходив на ліво і піднімав руку.

Також Знай. ua писав, що тренер "Зважених та щасливих" Боржемська порадила, як пережити розлучення та інші неприємності.