37-річна внучка Людмили Гурченко Олена Корольова нещодавно потрапила в скандал в ході бійки в нічному клубі. Вона побилася з моделлю Ларою Фрост і згодом їй вивихнули щелепу. У бесіді з журналістами вона зізналася, що вже зараз її втомили постійні перев'язки, незважаючи на необхідність тримісячного носіння бондажа. Про це повідомляє видання "Собеседник".

Читайте Знай в Google News!

У неї також спостерігається утруднення в прийомі їжі і при спілкуванні. Їх спільний друг намагався примирити дівчат, за словами спадкоємиці актриси, проте Лара Фрост під час чергової зустрічі вліпила Олені ляпас. В інтерв'ю журналістам вона також поділилася про те, що звільнилася з роботи, на яку витратила дев'ять років життя — вона була редактором на шоу "Пусть говорят".

Однак зараз розуміє, що виховання 12-річної дочки і особисте життя набагато важливіше. Нещодавно вона завела стосунки з молодим , 23-річним хлопцем, який повністю взяв її зміст на себе. Він займається кейтерингом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У цих відносинах дівчина побачила паралель, яка ріднить її з бабусею, так як Лудміле Гурченко було 36 років, коли він зустріла свого останнього 23-річного чоловіка Костянтина Купервейса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пружні груди Світлани Лободи ледь не "втекла" зі шкіряного бікіні, справжня Тропікана-жінка.

Як повідомляв "Знай.ua", Боржемська з "Зважених та щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива: "Будемо насолоджуватися"

Знай.ua писав, поки Тарзан зраджував королевою, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко.