Єдиний син української співачки Софії Ротару, 50-річний Руслан Євдокименко частенько радує своїх передплатників новими знімками, на яких постає сам, а іноді і викладає своїх родичів. У нього і дружини Світлани двоє дітей - Софія і Анатолій Євдокименко.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні, 23 Жовтня, 18 річниця смерті українського музиканта, Народного артиста УРСР, керівника ансамблю "Червона рута", а також чоловіка співачки Софії Ротару і батька Руслана Євдокименка Анатолія. Тому чоловік вирішив поділитися архівним знімком зі своїм татом біля водойми.

"Важко повірити, що тебе немає з нами вже 18 років... пам'ятаю і люблю", - написав він. На фотографії він стоїть зі своїм напівголим батьком в обнімку і тримають або палицю, або саморобну вудку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Світла пам'ять твоєму татові Руслан. Талановитому музиканту, коханому чоловікові, батькові і дідусеві. Любимо, пам'ятаємо!", "Час дуже швидко летить, тільки недавно схаменувся, що і мого батька вже 15 років немає з нами... Тільки пам'ять, світла пам'ять", "Поки ми живі, будемо пам'ятати. Світла пам'ять Анатолію Кириловичу. Дуже хороша людина, талант", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пружні груди Світлани Лободи ледь не "втекла" зі шкіряного бікіні, справжня Тропікана-жінка.

Як повідомляв "Знай.ua", Боржемська з "Зважених та щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива: "Будемо насолоджуватися"

Знай.ua писав, поки Тарзан зраджував королевою, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко.