Одна з найпопулярніших телеведучих в Україні Леся Нікітюк не менш знаменита і як блогерка. Кількість її підписників в Instagram - на заздрість всім - 3,5 мільйона! Не всі голлівудські зірки можуть таким похвалитися.

Леся розповіла Знай.uа, до чого зобов'язує її статус блогерки і чому не може стримати сліз після перегляду деяких повідомлень.

"Бути відкритою і справжньою, відгукуватися і допомагати – словом, ділом, лайком, репостом, постом, – поділилася леді Ле. - Якщо людина ставить мені лайк, вона висловлює симпатію, дарує увагу, і я хочу відповідати тим же".

За словами ведучої, соцмережі дуже сильно вплинули на неї.

Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом
Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Instagram зруйнував мої комплекси, - зізналася Нікітюк. - У мене в підписниках - найдобріші і найприємніші люди. Дай Бог здоров'я кожному з них. Дивлюся, які аудиторії у інших блогерів, і розумію: мені з моїми дуже пощастило. Вони - моя велика група підтримки, на яку я завжди можу розраховувати. Мені вдалося подивитися на себе з боку, очима цих людей. Зрозуміла, наскільки для мене цінний кожен коментар підтримки і гумору. Ви не уявляєте, але я можу плакати від щастя, коли читаю душевні слова на свою адресу. Це дуже заряджає, дає віру і енергію йти далі і радувати світ у відповідь".

Нагадаємо, 19 жовтня зірка відсвяткувала свій день народження. Їй виповнилося 33 роки. І в цей же день на Новому каналі відбулася прем'єра другого сезону "Le Маршрутка".

Леся Нікітюк з Рафіком, фото: Instagram зірки
Леся Нікітюк з Рафіком, фото: Instagram зірки

У нових випусках шоу завзята мандрівниця подолала 15 тисяч кілометрів разом з 13 однодумцями, щоб щопонеділка о 18:00 на Новому каналі показувати такі красоти України, від яких дух захоплює.

У другому сезоні глядачі побачать ще більше цікавих пам'яток, куди захочеться рвонути без роздумів. А ще Леся торкнеться гострих соціальних тем і познайомить з дивовижними українцями. Наступний пункт призначення фірмової маршрутки - Харківщина.

Раніше повідомлялося, що Леся Нікітюк у Карпатах вийшла на пошук грибів і вирішила приготувати справжній карпатський сир.

Також Знай.uа готував до дня народження Лесі Нікітюк кумедний тест - пройдіть його і дізнайтеся, наскільки добре ви знаєте зірку.