"Новий Канал" став показувати легендарне українське тревел-шоу "Орел і Решка". Зараз команда мандрівників мандрувала по Мексиці, їм навіть вдалося купуватися в священних водах сенотів, що знаходяться на півострові Юкатан в Центральній Америці. Адже там практично немає річок і єдиним джерелом прісної води виступали сеноти для стародавньої цивілізації майя.

Читайте Знай в Google News!

Ведучий "Орла&Решки. Чудеса світу" Антон Зайцев поділився інформацією про те, що самий таємничий і один з найбільш доступних "Лос-Геррерос", складається з чотирьох підземних колодязів. І саме його обрали для "знайомства" в шоу.

Орел і Решка, фото: Новий Канал
Орел і Решка, фото: Новий Канал

"Для племені майя він був святинею, оскільки вони вірили, що там живуть духи джунглів, вітру і води", — додав він. Антона збентежив факт того, що це було місце жертвопринесення богам, але незважаючи на це, він скуповувався в сеноті. Археологи часто знаходили в сінотах людські кістки і глечики зі скарбами, тому Зайцев боявся наступити на щось подібне.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нині ріатуали нащадком майя є більше розвагою для туристів. "Це посвята, щоб духи печери прийняли чужинця. Для початку тебе годують декількома какао-бобами. Потім дають випити какао на воді. Згідно з їхніми віруваннями, з кожним ковтком енергія людини очищається, і духи сенота стають більш прихильні до нього, — підсумував ведучий. Саме з'єднання з духами є єдиним ритуалів без жертвопринесення і крові.

Орел і Решка, фото: Новий Канал
Орел і Решка, фото: Новий Канал

Про те, що ще дізналися ведучі тревел-шоу, можна буде дізнатися вже завтра, 24 жовтня, о 10:00 на "Новому каналі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Все буде добре" показала свою маленьку волохату радість: "Така гарненька"

Як повідомляв "Знай.ua", найсміливіші образи Тіни Кароль відшукали в мережі, глибокі декольте, блискітки і шикарні форми.

Знай.ua писав, що ведучий зі скакалкою зачарував українок: "Я Роналду, Мессі або круглий м'яч?"