Новий тиждень в шоу "Супер Топ-моделі по-українськи" на "Новому каналі" почався під девізом "Робота над помилками", тому кожній учасниці належало проаналізувати свою роботу в попередньому сезоні і виправитися. А деяким, наприклад, Саші Литвин з третього сезону, і зовсім довелося поглянути в обличчя своїм фобіям. І саме її історія знайшла відгук у експерта модельного реаліті Соні Плакидюк.

Читайте Знай в Google News!

Погляд Саші підвів у зйомці live-фото в сексуальній нижній білизні, адже в ньому читався страх, незважаючи на те, що її партнером був відомий хореограф Женя Кот. "Після проекту, коли я пішла за крок до фіналу, перестала в себе вірити. Морально ця ситуація мене просто знищила. Якийсь час була в депресії: прокидалася і не розуміла, навіщо прокидаюся", — поділилася Саша Литвин.

Саша Литвин, фото: Новий Канал
Саша Литвин, фото: Новий Канал

Їй було складно прийняти себе, проте зараз вона пишається собою, знає про особисті достоїнства і красу. Однак досі доводиться боротися зі страхом невдачі і її помилка полягає в тому, що вона часто приносить на майданчик свої переживання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

І ця історія змусила розплакатися прямо під час зйомки Соню Плакидюк, яка пізніше розповіла, що знає, про що говорить Саша.

Ця історія зачепила за живе експерта реаліті, fashion-фотографа Соню Плакидюк. Та так, що та розплакалася прямо під час зйомки, адже особисто стикалася з цим багато разів. "Ти начебто гониш від себе позицію жертви і робиш все бездоганно, але факт, що пережив цю мить невдачі, не відпускає тебе", — зізналася Соня.

Саша Литвин, фото: Новий Канал
Саша Литвин, фото: Новий Канал

І поділилася особистою порадою про представлення моменту, якого боїться, що вже сталося. І коли він стався, більше нічого втрачати. А про те, чи сподобалася робота Саші експертам, можна дізнатися вже в свіжому випуску модельного реаліті, який стартував о 19:00, цієї п'ятниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Все буде добре" показала свою маленьку волохату радість: "Така гарненька"

Як повідомляв "Знай.ua", найсміливіші образи Тіни Кароль відшукали в мережі, глибокі декольте, блискітки і шикарні форми.

Знай.ua писав, що ведучий зі скакалкою зачарував українок: "Я Роналду, Мессі або круглий м'яч?"