Андрій Хливнюк, співак, лідер гурту “Бумбокс”, зазвичай дуже мало розповідає про своє життя і думки. Співак не боїться дуже чітко артикулювати свою громадянську позицію, проте доволі закритий для спілкування з публікою. Кожен його пост чи запис на власній сторінці - викликають резонанс.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Хливнюк побачив як одна фірма використовує його зображення і слова пісні у комерційних цілях: вони розміщували портрет з цитатою на циферблаті годинника. Ось як Хливнюк прокоментував цю ситуацію: “В ефірі рубрика «дайдумаюнаберу». Телефоную їм щойно і питаю: а там у вас є годинник, ви в них дозвіл питали? Відповідь - «а навіщо». А ви, кажу, з гітлєром можете такі заковбасити, ну де він в Нюрнбергу рєч штовхає?!))) Кажуть : «ну не знаєм, мабуть ні...» Добре, що хоч так!)”.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Така поведінка - порушення авторських прав, а ще неетична. З іншого боку, фірма не хоче друкувати австрійського нациста не тому, що бояться, що він подасть до суду, а тому що він нацист, чия діяльність призвела до мільйонів смертей. Тому таке порівняння - дивне, проте Хливнюк, звісно, має рацію у своїх претензіях до горе-бізнесменів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на побачення з Хливнюком — відома співачка захомутала розведеного соліста Бумбоксу.

Знай.uа писав, лідер "Бумбокс" вперше розповів про створення культової пісні "Вахтерам".