Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайні зніми, на яких вона позує в Карпатах. А у підписі до публікації співачка розповіла про свій відпочинок у Карпатському лісі.

Читайте Знай в Google News!

"ОСІНЬ В КАРПАТАХ. Я завжди знаю, коли потрібно сховатися з міста, хоч ненадовго видихнути і знову вдихнути, вже з іншими відчуттями! Я знову вибрала улюблений Еко-курорт @hutir_tihiy, тому що знаю, тут я отримаю ідеальний відпочинок в Карпатах! Якщо ви стежили за моїми сторіс, напевно побачили, в якому я захваті від цієї локації, їжі і взагалі всього! Окрема подяка персоналу за щирість, увагу, ви перетворили мій відпочинок на справжню казку! Осінь в горах мені навіть більше сподобалася, ніж літо. Особливо джип-тур на легендарну станцію # Памір! Просто ВАУ. Я жила в круглому будиночку, забронювала саме його, бо там зовсім інші відчуття і сон міцніше. Приємний бонус-воду можна пити прямо з крана, тут своя свердловина і фільтри. Повітря - найчистіше, поруч - Карпатський ліс. Ось, думаю взяти подружок і приїхати взимку на лижі саме сюди! Однозначно, це місце тепер живе в моєму серці", - написала Злата в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.