Населення міста Мумбаї становить близько 20 мільйонів чоловік. І велика частина з них живе в нетрях без благ цивілізації. У цьому переконався ведучий Нового каналу Валентин Чернявський під час відрядження до Індії з реаліті «у кого більше?"За правилами проекту, Валентин змагався зі своїм колегою Аліною Мисечко, хто за три дні заробить більше грошей, тому з метою економії напросився на нічліг в один з найбідніших районів міста.

Читайте Знай в Google News!

" Якби знав, в якому "прекрасному" райончику мені доведеться ночувати, не впевнений, що погодився б, – говорить ведучий Нового каналу. - Важко передати словами, який жахливий запах там стоїть. Суміш від смітників, їжі і людського поту – ти вдихаєш все це і просто намагаєшся не блевонуть.

Валентина Чернявського вразила кількість сміття, яке лежало посеред вулиці і плавало в річці. І серед усього цього безтурботно живуть люди, грають діти.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Мені здавалося, що в таких умовах повинні жити дуже агресивні люди, – зізнався Валентин Чернявський. - Однак я помилявся. Вони зверталися зі мною привітно, посміхалися і взагалі виглядали щасливими. Напевно, просто тому, що не бачили іншого життя".

Сім'я, в якій він ночував, складається з дев'яти осіб. І всі разом вони живуть в будинку розміром з комору.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

"чотирьом доводиться спати на підлозі, двом – на нижньому ярусі ліжка і ще трьом – на верхньому, - говорить ведучий Нового каналу. - Так, орендувати такі нетрі можна за копійки. Нерухомість в Мумбаї дійсно дуже дешева. Однак жити доведеться без туалету та інших благ цивілізації".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці скупалися на місці жертвоприношень і людських кісток.

Як повідомляв Знай. ua, "Орел і Решка" переночували в готелі з мільйона живих дерев.

Також Знай. ua писав, що українці побували в епіцентрі мексиканської наркоторгівлі.