Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото, а в підписі до нього поділилася з шанувальниками, що взяла інтерв'ю у чергового лікаря.

Читайте Знай в Google News!

"Вчора відзняли випуск #ходятслухи рубрика "Професії". Сильний і потрібний випуск. Дуже хочу, щоб ви подивилися і ніколи не потрапляли на прийом до цього лікаря. Хіба що повідомити Хороші новини і поговорити. Після випуску зрозуміла, що навіть щорічні обстеження не дають гарант, що все буде добре. Але краще їх робити, ніж запускати себе. Думаю, ви здогадалися, з ким новий випуск. Смерть від серцево-судинних захворювань на першому місці, але цього діагнозу бояться всі. Випускати планую через пару тижнів", написала Есхакзай.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадивша Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.