Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних шанувальників раптовими новинами-виявляється, красуня брала участь у найзагадковішому шоу країни "Маскарад", де ховалася у важкому костюмі культового персонажа - Коня в пальто.

Так, артистка виконала хіт нульових від Брітні Спірс "Toxic", змінила манеру мови і ходу, проте команда Монатіка, Влада Ями і подруги Лесі, виконавиці MARUV, майже відразу відгадала, хто ховався під образом Коня, випередивши команду Потапа з Наталією Могилевською і Юрієм Ткачем. Зірки зізналися, що Лесю видало її фірмове почуття гумору, яке красуня так і не змогла заховати. А ось шанувальників вразили вокальні дані кумира, про які вони навіть не здогадувалися.

Яке вражаюче завершення четвертого епізоду грандіозного шоу @maskarad_1plus1 🎭 Під фантастичним костюмом шляхетного Коня приховувалась Леся Нікітюк. А хто із зірок за твоїми припущеннями був під костюмом?

Фолловери не пройшли повз: "Леська просто супер!А як вона співає красиво, це просто божественно💋", " Дуже класно відіграно 💥 💥 💥 коня буде не вистачати🥰 🥰 🥰 🥰 🥰", "найкраща, Я вгадала.Дякую,дуже цікаве,феєричне та зачароване шоу!", "Шкода, що викрили коня((( Гумор Нікітюк🔥🔥🔥👏👏👏👏👏".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше