Неймовірно популярного гумориста, телеведучого і судячи з усього активну дорослу людину Євгена Петросяна - госпіталізовано до однієї з московських лікарень з попереднім діагнозом "коронавірус". Медики все ж підозрюють наявність в організмі "короля гумору" російської естради коронавірусної інфекції covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Life Shot".

Євген Петросян, instagram.com/petrosyanevgeny/
Євген Петросян, instagram.com/petrosyanevgeny/

За інформацією журналістів, 75-річного артиста забрали на швидкій з його квартири в понеділок, 26 жовтня. Ось уже добу він перебуває під наглядом медиків і приймає "коронавір".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Повідомляється також, що Євген Петросян відчуває себе задовільно, а рішення лягти в лікарню він прийняв самостійно з урахуванням віку і показників по здоров'ю.

Варто також нагадати нашим читачам, що Петросяну ой як не до речі хворіти, адже нещодавно його партнерка Тетяна Брухунова народила йому сина. Заради 31–річної помічниці гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною - акторкою Оленою Степаненко.

Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram, а нещодавно в соцмережі підтвердила стосунки з Петросяном, більш того – вона також повідомила про народження дитини від нього. На нових милих фото Брухунову можна побачити на прогулянці з малюком Ваганом, а в підписі до публікації вона розкрила значення такого незвичайного імені сина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, дружина Петросяна видала секрет незвичайного імені новонародженого сина.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна помітили в обіймах молодого художника.

Знай.uа писав, дружина Петросяна Брухунова вперше показала прогулянку з новонародженим сином: "стильна матуся".