Яке найсуворіше випробування можна придумати для медиків? Лікування перуанськими народними методами, які далекі від доказової медицини. Рентгенолаборанту Жанні в реаліті" Кохання на виживання "(Новий канал) довелося випробувати таке" Оздоровлення " на собі. На проект Жанна прийшла разом зі своїм коханим Дмитром, щоб перевірити почуття.

Читайте Знай в Google News!

"Дмитру потрібно було відповісти на шість з одинадцяти питань так само, як напередодні відповіла його кохана, - пояснює Олег Кензов. - За кожну неправильну відповідь хлопця його дівчину "лікував" шаман за давніми перуанськими рецептами".

Жителі Перу вірять, що слина мурах зміцнює імунітет. А вживання живих личинок корисно для шлунка. Ці процедури змогла оцінити Жанна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це просто жах! Личинка була така жирна – - скаржиться дівчина. - Коли я засунула руку в банку з мурахами, біль від їх укусів просто нереальна – на руках з'явилися пухирі. Хотілося кинути мурах на Діму, щоб вони його всього покусали. Під час цього випробування було і страшно, і боляче, і несмачно, і жахливо смерділо".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасницю" Кохання на виживання " катували в Перу через коханого.

Як повідомляв Знай. ua, учасниця" Кохання на виживання " після нервового зриву і мітки розпеченою палицею стала мамою.

Також Знай. ua писав, що учасник" Кохання на виживання " заради дівчини їв бичачі яйця.