Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно зірка показала в мережі палкі фото зі свого виступу, на яких її можна побачити на сцені в компанії музикантів і шоу-балету.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кароль красиво позує під час виступу, але здається, зовсім не помічає камеру, вона захоплена концертом. На сцену зірка вийшла в спокусливому вбранні - на ній широкі смугасті штани і хитромудрий чорний топ, а на руках довгі шкіряні рукавички. Волосся красуні акуратно укладені, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж. варто відзначити, що на деяких знімках Тіна сидить на стільці з широко розсунутими ногами. Фанати в захваті від нових фотографій зірки, її завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Коментарі під постом Кароль
Коментарі під постом Кароль

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.