Відома українська співачка Катерина Бужинська часто радує шанувальників яскравими фотосесіями, які активно публікує у своєму Instagram. Так цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайні кадри своїх моднявих малюків, а в підписі до публікації звернулася до шанувальників. На нових фото зірка цікавиться у підписників, як вони відносяться до дітей-моделей. На фото її двійнята син Дмитрик і донька Катя позують у стильних джинсових костюмах.

Читайте Знай в Google News!

"Діти-моделі! За чи проти? Пишіть ваші коментарі. Я вважаю все повинно бути гармонійно і тільки за бажанням дітей) адже дитина, насильно стала моделлю, також нещасний як юний музикант, з-під палиці по 5 годин на день, тисне на клавіші фортепіано.
Як зрозуміти, що дитина просто створена для модельного бізнесу?
- Дитина за віком відноситься до категорії від грудного віку до 12 років.
- Дитина вдало виходить на фото
- Малюк постійно радіє, сміється і не вередує
- Дитина слов'янської зовнішності. Як це не банально, найпопулярніший типаж: Блакитноокі блондини. Серед них затребувані найбільше діти 3-5 років. Хлопчики повинні виглядати дуже мужньо, без довгого волосся. У дівчаток, навпаки, цінуються довге волосся, що дозволяють винаходити різні образи.
- У батьків дитини (тобто у вас) є достатньо часу, щоб відвідувати кастинги кілька разів на місяць або навіть в день. Для нас це хобі)", - написала Бужинська в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Бужинська в халатику на голе тіло оголила пишні принади.

Також портал "Знай.ua" писав, що продюсер Бужинської бив її і змусив позбутися дитини.