Вчитель української мови Олександр Авраменко знайшов у пісні популярного українського музиканта Сергія Бабкіна граматичну помилку. Про це викладач вирішив розповісти на своїй сторінці в Instagram і запропонував коментаторам з декількох варіантів визначити, де помилився Сергій.

Читайте Знай в Google News!

"Урок 77. Граматичну норму @babkin_official порушив у слові. А до нестями Б мусимо в ідем Г дівішся P. S.: 76. А.", - сказано в повідомленні.

Українці активно вплуталися в обговорення і почали припускати варіанти, яку граматичну норму порушив музикант. Більшість людей переконані, що це варіант "В" і відзначили, що він задав цікаву вправу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Б", бо"...мусимо бавити почуттями...", а "мусимо " і" бавити " - це несумісні за значенням слова. Цікава вправа.- Дякую, Олександре.", "Він автор, йому можна", " Авраменко, виделкою в око або на забивши раз на раз?", "В, тому що не йдемо, а йдемо"," Судячи з того, які пісні ви робите, чи можу я вважати, що вони є у вашому плейлісті? Цікаво просто яку музику ви слухаєте і чи ріжуть вам слух помилки?", ""Б", бо"...мусимо бавити почуттями...", а "мусимо " і" бавити " - це несумісні за значенням слова. Цікава вправа.👍 Дякую, Олександре", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сергій Бабкін з дружиною переселилися в будинок на колесах.

Як повідомляв Знай. ua, у родині Сергія Бабкіна з'явилася ще одна артистка.

Також Знай. ua писав, що Сергій Бабкін після грибів опинився зовсім в іншій компанії.